Sânii continuă să-i crească …

Mii de femei din intreaga lume platesc sume exorbitante de bani pentru a-si mari cupa la sutien si a arata ca ea, iar barbatii o doresc cu disperare. Stephanie Fox trece, insa, de ani de zile printr-un cosmar.

Tanara de 21 de ani spune ca sanii ei imensi sunt o povara, atat la propriu cat si la figurat. Din cauza bustului ei mai mult decat generos, fata trebuie sa-si faca haine la comanda si nu poate merge linistita pe strada fara a auzi obscenitati, scrie tabu.ro.
Stephanie se plange ca nu isi poate gasi un iubit, pentru ca barbatii nu o privesc niciodata in ochi, iar femeile cred automat ca este actrite de filme pentru adulti.

“Multe femei isi doresc sanii mei, dar ele nu stiu prin ce cosmar trec eu. Singurii barbati care se uita la mine sunt cei mai perversi dintre ei. Niciodata nu ma privesc in ochi si incearca sa ma cucereasca cu replici ieftine si penibile”, spune tanara.

“M-am despartit de iubitul meu in 2010 din cauza ca nu mai suporta situatia. Sanii mei erau mereu in centrul atentiei oriunde mergeam. Devenise extrem de gelos. Toti cei cu care am mai iesit au fost obsedati de bustul meu, parca asta era singurul lucru pentru care ieseau cu mine. Isi doreau sa puna mana pe sanii mei”, mai spune Stephanie.

step2_25540100stfox_98742600

sursa: realitatea.net

Pe bune, asa pozeaza o femeie care traieste o drama? Isi scoate cat mai mult dramele din sutien si pozeaza de cate ori are ocazia? Hmm,ce ti-e si cu femeile astea, nu sunt multumite nici cand au, nici cand n-au drame! Barbatii o admira,isi doresc sa o pipaie,un viitor copil va fi fericit ca are o mamica bine dramuita… .  Ma tot uit la poze si nu vad drama ,desi e scoasa bine in evidenta de fotograf. Ba da,vad doua. Or fi reale? Parca le-as pipai sa ma conving 🙂 . Si nu,nu sunt pervers! Cred ca sunt invidioasa 🙁

Iata si reactia unor  masculi care au vazut pozele:

34_1235732927

www_poze-haioase_ro__1197729100_973685

Si reactia prietenului ei:

Asta_te-a_atins_1354180332

Si reactia a doua femei care au vazut si ele poza:

angry-woman

stock-photo-very-angry-woman-76982275

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana şi Dan
11 years ago

Din puţinele mele cunoştinţe medicale ştiu că astfel de „podoabe” sunt cauză al unui dezechilibru hormonal, asociat de cele mai multe ori unor disfuncţii ale tiroidei. În rest, părerea mea e că, cele mai bune „mere” sun cele pe care le poţi cuprinde cu palma. 😀

Diana şi Dan
11 years ago

Ei, da ! Mai sunt şi „pere”, dacă e să extindem spectrul fructifer. 😀 . Mie însă îmi plac merele de mor ! 😀 😀 😀

Mala Teaha
11 years ago

Sa stii ca este un fel de drama, indiferent de cit este de ‘vizibila’ sau ba ! Greu de purtat, greu de intretinut, greu de gasit materialul pt. recuzita.
Pe domnisoara din imagini tare as vrea s-o vad peste vreo 30 de ani …. Insa, reactia barbatilor de acum e priceless (in special a prietenului ei ! ).

Cristian LISANDRU
11 years ago

Foarte interesante reacţiile, aş zice…

Isabela
11 years ago

Esti fata ? Nu as fi crezuttt :))

Isabela
11 years ago

=))
nu nu
mereu am crezut ca esti un baiatttt ! :))
scuze

Isabela
11 years ago

😀 :*

Allure
11 years ago

Mda, nu e o situație de invidiat sau dorit, nici dpdv medical, nici altfel. Personal, nu o „invidiez”, nu îmi plac extremele 😉
Pozele cu reacțiile aferente sunt haioase 🙂

dumitruichim
9 years ago

mulțumesc pt. zâmbet