Israela vrea să devină mamă la 71 de ani

Israela Vodovoz vrea să devină mamă și cum are 71 de ani s-a gândit că cel mai bine ar fi să adopte un copil sau poate chiar doi.

„Nu am probleme de sănătate, dar sunt 85.000 de copii orfani în țara asta și cred că ar trebui să li se dreptul la o viață normală, lângă oameni care vor să le ofere căldura și liniștea unei familii. Nu contează sexul copilului, nu suntem egoiști să ne gândim că vrem noi fată sau băiat. Poate o să avem și o fată și un băiat”, a declarat Israela în cadrul emisiunii Poveștiri Adevărate de la Acasă Tv.

Israela Vodovoz, în vârstă de 71 ani, este una dintre cele mai bogate femei de afaceri din țara noastră, având o avere estimată la 50 de milioane de euro. Ea a intrat în atenția presei, în 2008, după ce s-a căsătorit cu Liviu Arnăutu, un bărbat cu 30 de ani mai tânăr.                                                            Ziarul Libertatea

NO COMMENT!

Nu am comentat, desi am ceva de spus, pot incepe cu cateva injuraturi ,pot apoi continua cu ceva apelative mai putin magulitoare la adresa ambilor protagonisti… ma abtin insa.Nu ma pot abtine insa sa ma intreb pe mine:daca mi-ar sta in putere,le-as da celor doi un copil? Dar cine sunt eu sa hotarasc daca ar trebui sau nu sa aiba ei copii ?

Daca are cineva vreun comentariu,sa-l faca..

Imagine

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marius Craciun
11 years ago

Mai bine nu :))

Marius Craciun
11 years ago

Mai bine nu devine mama…Da-o-n cacat!

slowaholic
11 years ago

Nu am comentarii.

Isabela
11 years ago

Da, e bun gestul lor.. dar nu cred ca-l fac din inima , ci pentru imagine . Deja intrasera intr-un cont de umbra..
Serios ? De ce n-a facut asta pana acum ? Asteptau sa se mai adune cativa orfani sa aiba de unde alege?
Penibili ! >.<

Isabela
11 years ago

Multumesc >:D<

LItere Stacojii
11 years ago

Tot asa… mai bine nu! Ma uitat si la Eliza, copilul Adrianei Iliescu… un copil cam trist, imbatranit… educata dar nefericita, asa mi s-a parut.
Copii merita niste parinti in putere, care sa ii inteleaga si care sa ii ajute… pai la 10 ani copilul ajunge sa ingrijeasca parintele… nu-i corect!

Cristian Lenga
11 years ago

Eventual sa infieze un negru. Astfel devin un trio de exceptie. O baba, un nebun si un african.

phototrinus
11 years ago

Se zice ca trebuie sa faci copii la varsta potrivita, daca ii faci prea devreme, nu mai apuci sa te bucuri de tineretea ta (iesit in cluburi si petreceri, ca orice tanar de 20 de ani) daca ii faci prea tarziu nu ai tu timp sa te mai bucuri de ei. Pe asta o cauta moartea pe acasa si ei ii arde de infiat copii ? Da, gestul in sine ar fi extraordinar, dar trebuie sa ne gandim si sa fim sinceri, ea are zilele numarate, sa zicem ca mai traieste 10 ani, apoi moare, copilul ala ce face ? Se intoarce in orfelinat ? Sa-si vada de batranetile ei si sa nu mai abereze, parerea mea !