Beauty, not the Beast

Cu toții ne vrem admirați, iubiți, toți vrem să fim văzuți ca fiind frumoşi, eleganți, deștepți, chiar dacã n-am recunoaşte asta în veci. Şi vrem, nu? Cui îi plac oamenii urâți, şterşi, fără personalitate, fără culoare? Dacă ai o personalitate răhățoasă, un caracter maro sau ești posesorul unui zen care-ar dărma orice fărâmă de bucurie din jur, dacă eşti prost de scârțâie asfaltul când calci pe el… e cam greu să te faci admirat. Dacă însă eşti doar urât ori posesorul unei cantități considerabile de cearcăne, riduri şi alte chestii de-astea afurisite, poți drege busuiocul. Pardon, se spune „îți poți corecta imperfecțiunile”. Cum? Cu Gerovital Beauty.

Există zeci de mii de filmulețe pe YouTube cu lecții despre cum să maschezi, sã atenuezi, să accentuezi anumite trăsături ale feței (şi nu numai) de care nu eşti mulțumită sau mulțumit. Am zis mulțumit? Îhîm, aşa am zis. Da, şi bãrbații folosesc produse de înfrumusețare. Nu doar starurile de cinema, nu doar cei aflați în stare de… tranziție din punct de vedere sexual. Să luăm drept exemplu epilatul: mai este el un tip de îngrijire şi înfrumusețare corporală adresat doar femeilor?  Nu prea. Cât despre machiaj, pentru că acolo vreau s-ajung, este folosit din cele mai vechi timpuri de ambele sexe. N-aş şti să vă spun cum le-a venit ideea dar aş aminti aici de soldați angajați în diverse lupte şi de amerindieni (ambele categorii folosind diverse culori, mai mult sau mai puțin profesionale, pentru a se face greu de reperat sau uşor de recunoscut ca aparținând unui anume trib).

Ce legătură are, totuşi, ce spuneam la început cu ce zic acum? Teoretic, niciuna. Fiecare e liber să-şi spoiască sau nu fața, după cum crede de cuviință. Bărbat sau femeie, dacă omu’ se crede ca fiind mai atrăgător cu trei kile de catran date pe la ochi, treaba lui. Evident, la un moment dat devine şi treaba altora, dacă machiajul e prea strident, prost aplicat sau nepotrivit feței pe care-i întins… s-a dus naibii intenția de înfrumusețare. Tocmai de aceea, vorba reclamei, vă recomand Gerovital Beauty.

Noua gamă de machiaj de la Gerovital acoperă toate necesitățile unui machiaj complet. De ce? Pentru că noua gamă conține ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudră de diamant, Vitamina E.
Hidratare, protecție, culoare, un aspect proaspăt și îngrijit zi de zi – aceste aspecte ar trebui să le avem în vedere când ne alegem produsele de machiaj, nu? Păi da, pentru că nu plecăm nici la luptă și nici nu facem parte din vreun trib pe cale de dispariție, folosim machiajul pentru a ne pune în valoare înfățișarea și, dacă în același timp reușim să ne și protejăm tenul, se cheamă că am ales produsele de machiaj potrivite.

N-aș putea să mă laud am timp și bani pentru a căuta și cumpăra produse de machiaj renumite dar asta nu înseamnă că folosesc orice. Grație Farmec și noii sale game Gerovital Beauty, nu-mi trebuie nici timp prea mult și nici sume considerabile pentru a-mi găsi produsele de machiaj potrivite tenului meu. Între cele 74 de produse din gamă, reunite sub sloganul Mai mult decât culoare am descoperit un Anticearcăn Soft Focus, ce conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor. N-am rezistat să nu-l cumpar, mai ales că are o textură ușoară, acoperă instant cearcănele închise la culoare din jurul ochilor dar și urmele de oboseală de care, slavă domnului, nu duc lipsă. Apropos, produsele gamei sunt disponibile doar in magazinele de brand Gerovital şi Farmec şi în magazinul online www.farmec.ro

beauty

Stiați că ochii sunt oglinda sufletului? Eu știu, tocmai de-asta folosesc anticearcăn. Și tot din același motiv, când am cumpărat anticearcănul mi-am luat și  Mascara Devilash – îmbinarea perfectă dintre culoare, densitate și textură.

beauty

Sunt sau nu ochii oglinda sufletului? Nu mai contează. important e ca, atunci când te privești în oglindă să te simți confortabil. Fie că apelezi la un fond de ten, la un fard de ochi, la un anticearcăn sau orice alt produs de machiaj, fă-o cu moderație. amintește-ți că mergi la piață, job, plimbare, nu la război. bine? Fii Beauty, not the Beast.

 

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 10 din competiția SpringSuperblog 2018

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments