Cadou, rasfat, recompensa

Cica ”O treime dintre români îşi cumpără singuri cadouri în fiecare lună, în timp ce 18% se răsfaţă o dată la şase luni, suma medie alocată fiind între 81 şi 200 de lei, arată un studiu recent.

Astfel, pentru 53% dintre români, micile cadouri spontane constă în articole vestimentare alese în special de femei (66% comparativ cu 40% dintre bărbaţi), dar în top se află şi ciocolata sau prăjiturile (46%).

Spre deosebire de femei, bărbaţii preferă mesele în oraş (38% comparativ cu 23% dintre femei). Conform studiului, şi ei, şi ele se răsfaţă la fel de des, diferă doar valoarea cheltuielilor – 24% dintre bărbaţi, faţă de 13% dintre femei, cheltuiesc pe recompense mai costisitoare, precum vacanţe sau tehnologie.”

Naspa! Cum naiba sa-ti cumperi cadou singur? Daca ma uit pe sondajul asta, sau ce mama lui o fi, cica se rasfata romanii cu bulendre si  prajituri. No shit! Ne-om fi ingrasat acu’ , la sarbatori, si nu ne mai vin hainele vechi? Pai atunci de ce dreaq ne rasfatam cu cioco si prajituri? Pe barbati ii inteleg ca mananca in oras  (din cauza de soacra , nevasta isterica , puradei neastamparati, etc), dar muierile ce au de se rasfata? Aaa, e vina barbatilor insensibili, irascibili si cu lipsa de intelegere fata de nevoile feminine, binenteles! Ce stiu ei despre rasfat, moda si cioco? Ce, daca tu esti lata, ai pus 8 kile in trei luni si nu mai incapi in bucatarie ca sa gatesti e vina ta? Noo, e a lui, care in loc sa se autosesizeze ca nu mai ai imbracaminte care sa nu plesneasca atunci cand te imbraci, se face ca n-a auzit si te lasa pe tine sa bati in lung si-n lat magazinele ca sa-ti gasesti imbracaminte pe masura rasfatului cu cioco la care te dedai zilnic . Ca rasfatul lui cu bere nu se vede decat vara cand ii iese burtica prin tricou de te-ntreaba prietenele daca-i gravid. Mda, cred ca ma paste o mica depresie, ma duc sa-mi cumpar ceva dulce, poate dau si-o raita pe la magazine… .Ce, io nu merit un mic cadou spontan? Ca de ”recompense mai costisitoare”, ca cele din sondaj, nu am bani  😆

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments