Vis de copil

In urma cu cateva luni, Jeremiah Heaton se juca impreuna cu Emily, iar ea l-a intrebat daca va deveni vreodata o printesa adevarata. Jeremiah i-a raspuns afirmativ. „In acel moment, nu aveam nicio idee despre felul in care voi onora acea promisiune, insa stiam ca va trebui sa gasesc o cale”, a scris Heaton pe pagina lui de Facebook.

Acesta a inceput sa se informeze in legatura cu felul in care ar putea sa isi atinga scopul, iar cercetarile sale l-au condus spre Bir Tawil, o regiune cu o suprafata de 2.000 de kilometri care, din cauza unor dispute, nu este revendicata nici de Egipt, nici de Sudan. Aceasta regiune muntoasa este una dintre ultimele bucati de pamant de pe Terra care nu au fost inca revendicate.
Sursa:Stirileprotv.ro

Nu, omul n-a luat-o razna.Se pare ca are acoperire legala. Pamantul nerevendicat, nepopulat ,numit in legile internationale terra nullius poate fi luat de o persoana, stat, etc. in proprietate , cu acordul sau recunoasterea formala a vecinilor teritoriului respectiv .Si cum vecinii teritoriului au treburi mai importante de facut decat lupta pentru o bucata de pamant arida si neproductiva, fara petrol, gaze sau alte bogatii ascunse, probabil acea recunoastere va fi obtinuta.Ca doar n-or sa stea(oare nu?) statele astea doua in calea implinirii visului unei fetite de sapte ani. Si uite-asa devine Emily printesa adevarata. Si Jeremiah un parinte model, care pentru visul copilaresc al fetitei lui se zbate la cel mai serios mod. Cati parinti ar fi incercat sa faca asta? Eu,cu siguranta, nu! Tu ai fi indraznit?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
succesulpe
9 years ago

tare sau ce ? 😆