Interlop eliberat din greseala. Ancheta

Conducerea Politiei Capitalei incearca sa stabileasca exact cum a fost pus in libertate interlopul, condamnat recent la 10 ani de detentie, pentru tentativa de omor.

Concret, in urma cu doua zile, magistratii Instantei Supreme au decis o sentinta privativa de libertate in cadrul barbatului acuzat de tentativa de omor. Decizia a ajuns la politistii bucuresteni, care, potrivit b1.ro, ar fi trimis-o mai departe catre Arestul Capitalei. Angajatii departamentului respectiv ar fi gresit si, in loc sa il transfera pe acuzat catre penitenciar, l-au lasat sa plece acasa.
Sursa:enational.ro

Care va sa zica infractoru’ care a facut rele , al luat 10 ani, dupa, binenteles, un proces luuung. Si tocmai cand sa treaca din arest la parnaia efectiva si definitiva de zece ani , se produse incurcarea care este. Adica, 3 politisti(care ierea, cum se zice, insarcinati sa il plimbe pe cel cu intentii de omor in faza de tentativa) in loc sa ii deschida usa care ducea spre facultate, i-au deschis usa spre home. Principala cauza a acestei greseli este , conform anchetei in desfasurare, starea vremii. Da starea vremii.Adica conditii meteo favorabile infractorilor .Mai exact,in momentul in care cei trei politisti au primit ordinul de mutare al infractorului din arest preventiv la parnaie, racoare, facultate sau cum vreti sa-i zicem,l-au pus in practica imediat. Pe el, ordinul, adica.Primul din cei trei tocmai scotea capul pe usa afara cand al doilea , colegul sau ,il intreba: ” Cum e vremea,X?” ”Cum sa fie Y? Racoare!” Intre timp Z intra :” Baieti, avem pe unul de scos din arest ca i-a venit sentinta, trebuie sa-l ducem al racoare! Si , prompti, X si Y l-au scos din arest, i-au deschis usa, si i-au dat si-un sut in dos sa stea la racoare mult si bine! Misiune indeplinita. In acest moment, cei politisti nu inteleg exact unde au gresit,de ce sunt cercetati adica, desi au vreo trei suspiciuni: 1.Racoarea i-a cauzat infractorului vreo pneumonie, ceva iar ei vor fi nevoiti sa-i plateasca medicamentele si spitalizarea. 2.Infractorul i-a dat in judecata pentru agresiune, respectiv sutul in dos,deoarece a fost dat fara chef si nu l-a propulsat atat de departe pe cat isi dorea. 3.Judecatorul s-a razgandit,nu mai considera ca infractorul e asa criminal si l-a iertat, hotarand sa-l reprimeasca in arest.
Vom reveni cu amanunte 👿

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mishuk
9 years ago

la noi se poate, ce naiba! mai urmează ca ”infractorul” să dea statul român în judecată, pentru prostie desigur, și să câștige câteva milioane de euro. în fond, e un șoc, o traumă pentru bietul om… a fost pus în libertate ca apoi să fie hăituit și abuzat?!

racoltapetru6
9 years ago

Amănuntele e importante, bre! Polițiștii știe ei ce știe! 😉

succesulpe
9 years ago

😆