Masuratori

 

Fotbalistul Adrian Cristea este un Don Juan al vremurilor moderne. Prin patul sau au trecut zeci de femei frumoase, iar toate l-au laudat pentru barbatia si performantele lui sexuale.

“Cristea chiar este bun la pat, are nota zece de la mine. Este dotat, foarte dotat. Nu stiu sa spun in centimetri, dar pot spune ca are penisul cat o palma de-a mea si doua degete, pe lat. In jur de 22-23 de centimetri, cam asa, pentru ca eu am palma destul de mare”, a declarat superba blonda pentru CANCAN.ro.

Na c-am aflat-o si pe-asta! Ma bucur c-am citit Cancan-ul  dis-de-dimineata, pentru ca chiar ma interesa masura organului acestui  jucator de fotbal ,asa cum ma interesa si marimea palmei blondei. Ce ma deranjeaza cel mai mult la articol este faptul ca, intr-un final aflam ca romanul nostru a fost  trecut pe locul doi in preferintele blondei , locul lui  fiind  luat de un barbat de culoare. Nu avem de unde sti daca acest clasament este unul corect asa ca propun o masutatoare in direct la tv, pentru a nu mai exista suspiciuni in privinta asta.  

Si, pentru cei(cele) care nu stiau pana acum cum se masoara un penis, folositi ca instrument mana Marianei Rosca:

hand-57312_640

Apropo, probabil blonda nu stie de ce nu mai e ingramadeala de altadata la usa ei ( la masurat de penisuri), dar s-a inventat un dispozitiv special pentru asemenea masuratori,tocmai pentru a elimina dubiile in privinta marimii organului sexual masculin. Daca stie cineva adresa doamnei-domnisoarei sau ce-o fi blonda asta, sa-i trimita si ei un aparat de-asta, sa-si vada si ea  cu ochii proprii concurenta 👿

pulometru

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vienela
9 years ago

Mare e gradina si multi nebuni in ea… 😀

racoltapetru6
9 years ago

Aș zice că nu contează lungimea, ci tehnica, dar aș fi catalogat imediat ca unul cu „scula” mică. Așa că, mă abțin…

Mala
9 years ago

Hahaha, e bună!
Pentru liniştea speciei umane, io zic că mai bine mic ş-a dracului decît mare şi idiot!

racoltapetru6
9 years ago
Reply to  Mala

🙂