iarna nu-i ca vara ne e clar tuturor. Făcând abstracție de faptul că ne aduce Crăciunul, Revelionul și vreo fugă la munte, anotimpul rece e un fel de bau-bau din multe puncte de vedere: cresc cheltuielile, scade imunitatea, scade productivitatea, se circulă greu… mai vreți? Ei, nu știu cum sunt alții dar mie, per total, deși iubesc zăpada, îmi displace anotimpul. L-aș schimba oricând pe-o vară caniculară dacă mi-ar sta în putere; evident, nu pot, așa că fac tot ce-mi stă în putință să îndulcesc un pic răceala dintre mine și dânsul. Cum? Având grijă de mine!

 

Cum ar trebui să ne îngrijim organismul pentru anotimpul rece?

Schimbările bruște de temperatură nu aduc niciodată nimic bun. Forțat să-și mențină o temperatură constantă, corpul uman consumă o cantitate considerabilă de energie. Bine, nu trebuie să vă spun cât de importante sunt alimentația sănătoasă și bogată în nutrienți, o hidratare constantă și îmbrăcămintea adecvată, presupun că deja știți. Dacă la asta mai adăugăm și un vaccin antigripal, un ceai de mușețel, trei paracetamoale și vre-un fervex, vă asigur că intrăm în primăvară teferi cu toții și, poate, cu ceva kilograme în plus (vina sărbătorilor, parol!). Oricât de bine am fi îmbrăcați și sănătos alimentați însă, niciodată nu ne îngrijim suficient de bine. Haideți să luăm ce-a mai expusă parte a corpului uman: fața: în afară de vreun fular… nu prea avem cu ce-o proteja iarna, nu? Adevărat, dacă ne gândim la temperaturile pe care trebuie să le suporte. Fals, dacă ne gândim la zecile de produse cu ingrediente de origine naturală destinate îngrijirii tenului. O cremă hidratantă poate da tenului necesarul de moment, dar folosirea pe termen lung a unor produse de bună calitate, pe care să putem conta că ne curăță, hidratează și oxigenează tenul este mai importantă decât credeți.

 

Gerovital plantprodus 100% românesc – pentru un ten sănătos și pregătit să întâmpine orice anotimp

Din multitudinea de produse existente pe piață, produsele Farmec au fost dintotdeauna preferatele mele. Nu neapărat pentru că sunt românești (n-ar fi un motiv suficient de bun să folosesc ceva doar pentru că eu și produsul ne-am născut în aceeași țară) ci pentru că sunt sigură de calitatea lor. Faptul că majoritatea produselor din noua gamă Gerovital plant sunt produse cu ingrediente de origine naturală, că îi recomandă nu numai calitatea produselor ci și faptul că ajută milioane de oameni să-și păstreze tenul curat, hidratat și oxigenat, nu pot decât să mă facă să mă felicit că am optat pentru produsele lor. Dac-ar fi să menționez unul singur, în acest moment sigur m-aș opri la Booster vitalitate și strălucireUn ser cu o formulă fluidă, care oferă pielii energizare și strălucire, cu 96% ingrediente de origine naturală… sună a îngrijire ideală a tenului, nu? Pentru că despre asta vorbeam, nu, despre îngrijirea celei mai expuse părți a corpului nostru. Ori, cum o putem îngriji mai bine decât îngrijindu-l cu produse naturale, blânde, care să-l ajute să se regenereze singur? Vedeți, dac-ar fi să reinventez sloganul produselor Gerovital, el ar suna cam așa:

Gerovital? Naturalețe, blândețe!

 

 

Tu cum îți îngrijești organismul în anotimpul rece?

 

Articol scris pentru proba cu numărul 25 din competiția Superblog, pentru Farmec.