Materiale de constructii la cele mai mici prețuri? Da, vindem-ieftin!

Afacerile „smart” s-au descoperit cam toate. Bine, probabil viitorul mă va contrazice, cum a mai fãcut-o cu diverse ocazii. Deşi acum ceva ani ar fi părut imposibil să-ți faci cumpărăturile (produse alimentare, electronice etc.) dintr-un singur loc, azi ne e la îndemână tuturor: avem mega, super şi hypermarketuri la tot pasul. Tot acum ceva ani era de neimaginat să cumperi tot ce-ți e de trebuință fără să alergi printre rafturi şi totuşi, azi, comerțul online e în plină ascensiune. Economisim timp, energie şi, nu în ultimul rând, economisim bani. Veți spune poate că nu poți cumpăra de pe internet chiar orice şi probabil aveți dreptate. Mi-au trebuit, la un moment dat, nişte materiale de constructii. Am căutat pe internet şi le-am găsit (pe majoritatea) dar am sfârşit tot alergând din magazin în magazin, asta nu numai din cauza prețurilor ci şi pentru faptul că multe dintre magazinele online de profil fie nu ofereau transport, fie transportul era şi nu prea gratuit, fie nu găseam tot ce-mi trebuia în același loc. Bine, nici alergătura din magazin în magazin n-a prea fost încununată de succes din exact aceleaşi motive dar şi altceva: nu prea mi-era clar cât şi ce să cumpăr,  plus încă un motiv: prețurile. Unele dintre aceste magazine practică adaosuri comerciale scandalos de indecente, care-ți taie pofta de-a construi fie şi un coteț de găini, dară-mi-te o casă, cum plănuiam eu. Şi totuşi, am construit-o. Cu materiale de constructii cumpărate online, după ce am găsit şi văzut câteva recenzii video.

Vezi, ca să crezi!

Dacă mai aveam vreo urmă de scepticism cu privire la cumpăratul online, acele recenzii video mi-au spulberat-o. Scurtele filmări făcute la livrarea produselor, filmări făcute de cumpărători, m-au convins că se poate ca, în oricare colț al țării aş fi, să primesc exact ceea ce comand, la timp şi direct în curtea mea. Şi, colac peste pupăză, dacă şi eu filmez, la rândul meu, livrarea a ceea ce am cumpărat, beneficiez de o reducere de 100 de lei. Bine, poate vouă vi se va părea o sumă mică dar, dacă vă veți apuca de construit, veți vedea că fiecare leu economisit contează, sunt zeci de produse de cumpărat (de la teava rectangulară la panouri sandwich, de la profile zimțate la piatra decorativa, de la tigla metalica la gresie, de la rigips la tamplarie, totul, tot ce ține de materiale de constructii costă, şi nu puțin!), sunt meşteri de plătit, totul înseamnă bani.

Ce înseamnă ”casă de comenzi”? Cu ce se ocupă?

Nu înseamnă nici depozit, nici producător. Ei sunt, de fapt, brokeri. Da, sunt cei care  te ajută pe tine, cumpărătorul, să ai cele mai bune materiale de constructii, la cel mai mic preț de pe piață (în funcție, evident, de cantitatea pe care-o dorești – cu cât cantitatea este mai mare vei obține un preț mai bun, de locul unde vrei să-ți fie livrate materialele). Ei sunt cei care se ocupă de negocieri, de alergătură, de aranjamentele pentru transport, tu doar faci comanda, ei îți spun prețul, tu plătești și-ți aștepți materialele cumpărate acasă. 

I-am sunat pe cei de la Vindem-ieftin. Datorită faptului că ei sunt casă de comenzi, nu depozit de materiale de construcții, mi-au oferit produsele de care aveam nevoie, unele de cea mai bună calitate, la un preț cu mult sub ceea ce găsisem eu prin magazine (prin faptul că ei, nefiind depozit, eliminã grosul costurilor iar eu, cumpărătorul, am de câştigat din asta). Una peste alta, m-am ales şi cu ceva consiliere gratis (v-am spus că nu prea ştiam cât şi ce să cumpăr) iar produsele le-am primit acasă în câteva zile. Evident, am filmat evenimentul, mai aveam câte ceva de luat de la ei şi reducerea pe care-am primit-o a venit ca o mană cerească. Restul… e poveste. Una frumoasă, pentru că n-a mai fost nevoie să consum prea mult timp, energie şi bani după ce am descoperit Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro

vindem-ieftin
Foto: Vindem-ieftin.ro

 

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 4 din competiția Superblog 2018

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments