Ce fac? Bine, voi?

  • ultima carte pe care-am deschis-o? Acum… 4 luni, Atonement- Ian McEwan,(a rămas părăsită pe birou, cu semnul pe la pagina 18)
  • ultima chestie scrisă? 4 iulie (Aminte iau)
  • ultima melodia ascultată? Asta
  • ultima chestie băută? Un energizant ieftin
  • ultima chestie vizitată? Lidl (am luat chestii de-o ciorbă)
  • ultimul film văzut? Habar n-am, probabil a fost suficient de prost ori eu suficient de proastă de nu-i mai țin minte numele

Nașpa bilanțul? Depinde din care unghi îl privesc și în care moment al zilei.

Mai știți reclama aia cu ”….ținta lui este durerea”? Mno, mi-am amintit-o seara asta și brusc mi-am dorit să mă transform într-o pastilă de-aia, poate-poate capăt și eu o țintă, un țel, ceva spre care să mă îndrept, să nu mai plutesc în derivă între două ture de noapte (vorba vine că plutesc, de fapt eu dorm de rup). Lăsând gluma la o parte, chiar am pierdut directia. Îmi amintesc de ce m-am urnit la drum, îmi amintesc și de ce m-am oprit, dar nu mai reușesc să repornesc (ș-acilea mă refer strict la joaca mea de-a bloggingul!) Ce-mi trebuie să(mi) revin?  Imi trebuie trei grame de entuziasm, o căruță de nervi ș-un praf de inspirație. Și-mi mai trebuie și niște termene limită, niște dăștepți de concurenți care să scrie (prea) al dracului de bine și care să mă facă să-mi pun mintea leneșă la contribuție. Și niscai jurii care să facă harcea-parcea articolele, să arunce cu de-alde șaizăci unde-i de nouăjnouă și/sau invers. Dacă găsesc toatea acestea, (îmi) revin.  De fapt… nu vă mai agitați să-mi sugerați antidot la ce-am eu, vine Superblogu‘ acuș, mă înscriu fix cu acest articol și… n-aveți decât să veniți și voi. E mișto, e nașpa, e… ca într-o competiție. Dacă nu participi cap-coadă, n-o să știi niciodată ce-ai pierdut. Hai, vii? Înscrierile încep pe 1 septembrie da’ zisăi să vă zic de pe-acum, ca să nu vă faceți alte planuri (durează vreo două luni și-i… hai să vezi cum e!)

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Costica
5 years ago

=)) Ba, tu vrei sa furi startul furat de mine? :)) Haida, bafta! O sa-mi faca placere sa te bat tare anul asta (in articole) :))

Poteci de dor
Poteci de dor
5 years ago

Hai să trăiască familia lu’ superblogu’ că aşa ne mai scrii şi tu ceva! Să fie cu baftă la tine şi musai cu primul loc, numa aşe, să nu zici că nu ţi-am spus.

Anca
Anca
5 years ago

O sa fii fruncea!

Natural
Natural
5 years ago

Spor revenitor si sa ne revedem repejor 🙂 Scrisesem doar spor, da’ e unu’ la tine pe blog care-mi zise ceva de message too short 🙂

Lamiita Petre
Lamiita Petre
5 years ago

Ai pe Aricica, sursa de inspiratie, asa ca…. bafta!