• ultima carte pe care-am deschis-o? Acum… 4 luni, Atonement- Ian McEwan,(a rămas părăsită pe birou, cu semnul pe la pagina 18)
  • ultima chestie scrisă? 4 iulie (Aminte iau)
  • ultima melodia ascultată? Asta
  • ultima chestie băută? Un energizant ieftin
  • ultima chestie vizitată? Lidl (am luat chestii de-o ciorbă)
  • ultimul film văzut? Habar n-am, probabil a fost suficient de prost ori eu suficient de proastă de nu-i mai țin minte numele

Nașpa bilanțul? Depinde din care unghi îl privesc și în care moment al zilei.

Mai știți reclama aia cu ”….ținta lui este durerea”? Mno, mi-am amintit-o seara asta și brusc mi-am dorit să mă transform într-o pastilă de-aia, poate-poate capăt și eu o țintă, un țel, ceva spre care să mă îndrept, să nu mai plutesc în derivă între două ture de noapte (vorba vine că plutesc, de fapt eu dorm de rup). Lăsând gluma la o parte, chiar am pierdut directia. Îmi amintesc de ce m-am urnit la drum, îmi amintesc și de ce m-am oprit, dar nu mai reușesc să repornesc (ș-acilea mă refer strict la joaca mea de-a bloggingul!) Ce-mi trebuie să(mi) revin?  Imi trebuie trei grame de entuziasm, o căruță de nervi ș-un praf de inspirație. Și-mi mai trebuie și niște termene limită, niște dăștepți de concurenți care să scrie (prea) al dracului de bine și care să mă facă să-mi pun mintea leneșă la contribuție. Și niscai jurii care să facă harcea-parcea articolele, să arunce cu de-alde șaizăci unde-i de nouăjnouă și/sau invers. Dacă găsesc toatea acestea, (îmi) revin.  De fapt… nu vă mai agitați să-mi sugerați antidot la ce-am eu, vine Superblogu‘ acuș, mă înscriu fix cu acest articol și… n-aveți decât să veniți și voi. E mișto, e nașpa, e… ca într-o competiție. Dacă nu participi cap-coadă, n-o să știi niciodată ce-ai pierdut. Hai, vii? Înscrierile încep pe 1 septembrie da’ zisăi să vă zic de pe-acum, ca să nu vă faceți alte planuri (durează vreo două luni și-i… hai să vezi cum e!)