Cu pași mici, dar magici, se apropie Crăciunul și tu nu știi încă ce cadou să-i oferi prietenei tale. Împreună ați trecut peste anumite momente dificile ale vieții și v-ați creat amintiri speciale, pe care le împărtășiți cu drag celorlalți cu fiecare ocazie. Uneori ai putea afirma că ea te cunoaște mai bine decât te cunoști tu însăți. Poți spune la fel despre ea?

Ce cadou să-i cumpăr?

Una dintre variantele la care ai putea apela pentru a-i face cadoul perfect este o pereche de cercei confecționată din argint cu pietre (de exemplu, cu chihlimbar).

Fiind unul dintre cele mai utilizate metale prețioase, acesta are anumite proprietăți deosebit de importante – semnificând eleganța, autocunoașterea, echilibrul și armonia interioară.

În trecut, giuvaierurile care erau confecționate din argint nu aveau doar un rol estetic, ci și unul profilactic, existând adesea credința că oamenii vor fi protejați de boli, dar și de spiritele malefice.

De ce să-i dăruiești o pereche de cercei din argint?

Încă din cele mai vechi timpuri, cerceii s-au numărat printre cele mai populare bijuterii, alături de inele și brățări, fiind îndrăgite de către femeile din toată lumea, indiferent de contextele culturale și temporale existente. Aceste podoabe sunt recunoscute la nivel internațional și foarte apreciate pentru că:

 

  • Emană feminitate. În primul rând, cerceii din argint constituie un obiect de podoabă care pune accentul pe feminitate, finețe și delicatețe. Femeilor le place să fie admirate și apreciate de către cei din jurul lor.
  • Este un accesoriu indispensabil la ocazii speciale. Cerceii de argint aduc un plus de valoare anumitor ținute vestimentare. Indiferent de evenimentul la care participă persoana, contează mult să aibă o prezență plăcută și să arate bine.
  • Constituie o amintire deosebită. De fiecare dată când va purta cerceii primiți în dar, se va gândi cu drag la tine.
  • Sunt ușor de accesorizat. Cerceii de argint fac parte din categoria giuvaierelor care se pot asorta cel mai ușor. De asemenea, o pereche de cercei accesorizată în mod corect poate sublinia și eleganța articolelor de îmbrăcăminte.
  • Varietate de modele. La momentul actual, în industria bijuteriilor, există o piață extinsă de produse din care poți alege modelul ideal pentru prietena ta. De altfel, așa cum în șifonierul unei femei mereu va fi exista loc pentru haine noi pentru că știm bine că niciodată „nu are destule”, nici în caseta de bijuterii nu vor exista niciodată suficient de mulți cercei.

 

Cât costă o pereche de cercei din argint?

Unul dintre criteriile la care ne raportăm atunci când alegem cadoul ideal este, bineînțeles, prețul. Nu e cazul să te zgârcești, mai ales dacă prietenia voastră este importantă pentru tine. Este adevărat că nu este o regulă ca cele mai scumpe produse de pe piață să fie neapărat și cele mai bune, dar fii atentă la calitatea bijuteriei, atunci când o alegi.

De asemenea, prețurile diferă în funcție de modelul prezentat, astfel încât o pereche cercei din argint poate fi cuprins între 55 și 200 lei. Unul dintre magazinele online de unde poți face o achiziție încântătoare este Ariki Bijoux.

Pentru alte informații utile, care să te ajute să alegi bijuteria ideală pentru prietena ta, accesează site-ul ariki.ro

cercei de argint