Ce lenjerie sexy găsești în sex-shopuri

Când vine vorba de a condimenta puțin experiențele pe care le au în viața de cuplu, femeile se gândesc, în primul rând, la purtarea unei lenjerii provocatoare. Și ca să-și surprindă partenerii, toate caută să apară în fața lor cu ceva nou, pe care aceștia să nu-l mai fi văzut purtat de ele.

Totul sună foarte bine, însă doar până când încep căutările. Iar asta pentru că, în general, pentru majoritatea femeilor această lenjerie sexy constă într-un set nou de chiloței și sutien. Destul de simplist, nu-i așa?

Asocierea articolelor vestimentare provocatoare cu o simplă lenjerie intimă pe care oricum ai cumpăra-o pentru uz obișnuit s-ar putea să fie cam plictisitoare la un moment dat.

Dacă vrei cu adevărat să-ți surprinzi partenerul, atunci lasă deoparte magazinele din care obișnuiești tu să îți faci cumpărăturile și aruncă un ochi pe gama de lenjerii sexy pe care o poți găsi într-un sex-shop.

În cele din urmă, ce costumație poate fi mai provocatoare decât una cumpărată dintr-un magazin erotic? Ba mai mult, simpla idee că ți-ai făcut cumpărăturile dintr-un astfel de magazin poate fi foarte incitantă pentru partenerul tău.

Dar haide să vedem de ce ai apela la un sex-shop și ce lenjerie erotică oferă acesta:

 

  • Ciorapi și dresuri

 

Negri, albi, roșii, din plasă, cu bandă, lucioși sau mați, ciorapii, respectiv dresurile, se găsesc într-o varietate foarte, foarte mare în sex-shopuri.

Partea cea mai bună e că aici poți găsi unii cu adevărat provocatori, și anume cei decupați special pentru sexul… mai mult sau mai puțin spontan, să spunem .

 

  • Bijuterii și accesorii

 

Cărei femei nu-i plac bijuteriile? Ei bine, magazinele erotice îți pot oferi câteva modele de bijuterii care îi vor face chiar și pe bărbați să înnebunească!

Este vorba despre ornamente pentru sfârcuri, de exemplu, în tot felul de forme precum inimioare, cu puf sau din bomboane comestibile, ori de alte accesorii extrem de kinky!

 

  • Babydoll

 

De la cel mai romantic, la cel mai îndrăzneț, babydoll-ul este una dintre piesele sexy care nu trebuie să lipsească din sertarul cu lenjerie intimă al niciunei femei.

Chiar dacă este un articol care îți poate acoperi corpul ceva mai mult decât ai fi obișnuită, este incredibil de provocator și, anumite modele, cu diferite decupaje în locuri strategic alese, pot fi super-incitante!

 

  • Catsuit

 

Probabil că partenerul tău nici nu visează la așa ceva! Imaginează-ți reacția lui dacă ai apărea îmbrăcată într-un catsuit din plasă, de exemplu, decupat în jurul sânilor și între picioare. Cu siguranță, alegerea unei astfel de lenjerii erotice v-ar oferi momente unice, de o intensitate pe care nu ați mai trăit-o.

 

  • Body-ul erotic

 

Asemenea catsuit-ului, un body erotic te poate ajuta să transformi în realitate una dintre cele mai râvnite fantezii ale iubitului tău! Modelele extrem de kinky din sex-shopuri par desprinse din cele mai deocheate filme, iar surprinderea partenerului când te-ar vedea purtând o astfel de lenjerie sexy poate fi de neprețuit!

Mai mult, pentru un efect provocator și mai puternic, alege un body din latex! Asortează-l cu o pereche de pantofi cu toc și lasă-ți iubitul cu gura căscată.

Cu siguranță, orice lenjerie ai alege dintre cele de mai sus, experiența de care vei avea parte, alături de partenerul tău, va fi una cu totul nouă și deosebită!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia Mihaela
Claudia Mihaela
6 years ago

?? Hai că mi-a luat-o imaginația la trap…