De noapte. Știri și spirite rele

Cum e cam noapte, mâine-i Sfântu Gheorghe ș-am auzit că nu-i bine să ieși din casă că umblă pe-afară spirite rele călare pe mături, m-am apucat să citesc ziare. Nu, nu le-am luat în ordine alfabetică, m-am dus direct pe libertatea.ro. I-acolo o așa varză că afli cam tot ce-i de aflat și găsești cam tot ce vrei să știi (cu condiția să vrei).

Ce-am aflat?

  • Becali și-a făcut testament. Am fost cam dezamăgită, sincer, nu-l credeam în stare de așa blasfemie, dar mi-a trecut dezamăgeala când m-am lămurit că nu-i cu evanghelii, sfinți și alte-alea, e cu bani. Din ce are, lasă o parte fetelor și alta la spitale și biserici. Il cred pe cuvânt.
  • Mel B e implicată într-un scandal care conține sex, ceva bani și niște bălăcăreală. Mai pe scurt, așa, un menaj a trois. Cu cine? Cu menajera, evident, doar v-am zis că-i cu menaj! Cică există și niște înregistrări pornoase, presimt că le vom vedea curând.
  • Un magician, fost concurent la Românii au talent înjură (cu talent, evident!) niște fete, ca la ușa cortului (ca la dar nu la, o face pe Fb). Cică fetele-l acuză că le-a șterpelit niște modele de tricouri (sau ceva de genul) și el drept răspuns, le invită la o… cafea (nu pot să spun muie că mi-e rușine).
  • Vedetele noastre citesc! Evident,  preferă autorii români. Evident, postează vedetele pe Fb tot ce citesc, nu ca să se dea cititoare ci doar spre informarea fanilor. Ah, ăsta nu-i articol de Libertatea, e din Unica, altă prietenă a mea și-a Libertății, că are la link-uri spre ea de m-a săturat!
  • Leul și dolarul au strămoș comun. Sincer, n-am citit știrea, dar mi-e clar din titlu că dolaru’ ăsta trebuie să fie vreun animal exotic, ceva. O fi fost vorba despre bani? Neah, e prea târziu pentru așa articole serioase!
  • Sofia Vicoveanca și-a mințit soțul toată viața! Foarte urât din partea ei, să-i fie rușine! Nu, nu-i cu amanți sau copii făcuți cu vecini. Femeia asta fără pic de respect pentru omul care i-a stat alături până la moarte (a lui moartea), îi punea smântână în ciorbă!  Și el o mânca cu plăcere. Wtf, așa ceva nu se face! Nu-i frumos, de-aia au și dat-o la ziar!
  • La horoscopul zodiei mele zice așa: Este esențial să îți măsori cuvintele. Și mai era ceva cu diplomație dar am uitat cum suna. Acuma… de măsurat io le măsor, dar cu ce? N-am nicio riglă, niciun metru prin casă. Și nici nu pot să mă duc să-mi cumpăr, că tot de la ei (cei de la libertatea.ro) am aflat că  nu-i bine să ieși noaptea din casă în ajun de Sfân’Gheorghe că cică umblă spirite rele călare pe mături! Poate-mi cumpăram ș-un kil de diplomație de-aia… .

 

La mulți ani celor ce-și serbează azi ziua onomastică! Fiți fericiti și… citiți!

 

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia Mihaela
Claudia Mihaela
7 years ago

Eşti fenomenală.M-am amuzat copios.Nu avea acelaşi farmec dacă citeam eu articolele.Articolul cu Sofia Vicoveanca e….Adevărul că nu ai cum să-ți dai seama că o ciorbă are smântână. ?

Claudia Mihaela
Claudia Mihaela
7 years ago

Mulțumesc,asemenea!

PROFESOARA DE LITERATURĂ UNIVERSALĂ
PROFESOARA DE LITERATURĂ UNIVERSALĂ
7 years ago

Foarte bine scris despre epidemia de sezon! Cu un mic amendament, ca nu nu cumva soţia s-o dea pe literatură universală că(fiindcă)nu se simte iubită. Bravos! Ştie elevul care cunoaşte.