Karma și întorsul capului

Juma’ de noapte scrisăi despre lifturi, dinți și paturi. Între un dentist ș-un lift, am răspuns la ceva comentarii ș-am purtat vreo două conversații pe Fb.  Când  am simțit că-mi fug cuvintele de sub dește și nu prea mai aveam nicio logică, am lăsat baltă filozofeala pe marginea paturilor și m-am mutat pe, ghici?! Libertatea!

Am sărit de Dragnea, Drăgușanu și alte dî-uri deastea ș-am ajuns la…Sommer Ray, o gagică despre care n-am auzit da’ cică-i faimoasă, face bani, are followeri cu milioanele pe Twitter și Instagram. N-o știam, v-am spus, dar a cum aș putea-o recunoaște oriunde. Io pus GSP.ro ditai curu’, mă scuzaț, poza în articolul de fix… 6 rânduri.

Stați oleacă! Gsp? Parcă eram pe libertatea!? Mda, se pare că nu mi-am dat seama, cu ochii la partea dorsală a domnișoarei, că am fost dusă pe alt site.  Mă rog, nu asta e problema. Problema e că, în cele șase rânduri ale articolului, ni se spune că bla-bla-followers, bla-bla-fitnes și căăăă… fata e genul după care întorc capul toți bărbații. Acu, n-am înțeles dacă bărbații întorc capul după ce o văd (ce vreți, sunt unii mai pudici!) sau întorc capul ca s-o vadă mai bine de la spate. N-am înțeles nici dacă fata e fericită că e genul tuturor. Probabil de-asta săraca nici n-are prieten, că și asta am aflat tot din cele șase rânduri.

Cu oleacă de greutate( netul bată-l vina) m-am întors la libertatea. Ce karmă ai în funcție de zodie. N-am putut să mă abțin și m-am apucat de citit la zodia mea: bla-bla, … influenţată de agresivitate, lupta pentru putere, dorinţa de a se afirma.  … în general, o zodie pozitivă, nativii acestui semn zodiacal ar trebui să-şi schimbe puţin comportamentul şi să fie mai buni cu cei din jurul lor, dacă vor să obţină ceea ce-şi doresc, pe viitor.  Băi nene, nu-i corect! Lu’ aia î se laudă curu’ și mie-mi fac karma praștie? Cum adică să fiu mai bună? Păi ce, a întors vreunu’ capu’ după mine și l-am bătut de l-au luat dracii? Nu! Doar l-am înjurat de mă-sa! Și pentru ce putere am luptat, mă rog?

Habar n-are aia de-a scris articolul ăsta de pe liber… unica (când dreaq am ajuns pe Unica?) ce putere vreau io și cum mă afirm! Na că mi-o stricat zenu’! Auzi, agresivitate! Asta zici că-i… nu, nu-i că e femeie și ăla de-mi zicea că-s agresivă era bărbat . Vorba Deliei: Da mamă, sunt agresivă! Ce? Cine-i beată? Băi, vezi că-ți dau două de-ți întorc capu’ și te uiți și tu după curu’ lu’ Sommer aia! A, căntecul era cu beată nu cu agresivă?! Ce contează cum era cântecul? Contează că m-am enervat că aia are curu mișto și se uită toți la el!  Pun pariu că karma ei nu-i ca karma mea. Ce cacofonie măh? Nu-i! Și nici în zodie cu mine nu-i, că dacă era, scriau ăștia o karmă la fel de mișto cum îi e curu!

Poftim? Am spus de două ori că are cur mișto? Du-te măh, cum să spun eu așa ceva? Nu recunosc nimic. Dacă recunosc că-mi place curu fetii trebuie să recunosc și că-s oleacă agresivă. Așa că…. nu recunosc nimic!

karma

 

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lory
Lory
7 years ago

Haha :)) Cineva avea nevoie de puțin nani 🙂

Poteci de dor
Poteci de dor
7 years ago

io trag o singură concluzie de aci: dacă n-ai cur, musai să stai bine cu karma ca să fie universu’-n echilibru. Dacă n-ai nici d’aia sau o ai defectă, înseamnă că… ceva.
Auzi? Da de ce nu ne arăţi şi nouă ce are fata aia? Vrei să nu ne faci de ruşine, aşa-i?

Christian
Christian
7 years ago

Complicata karma asta… 🙂