Nenicule, întrerup oleacă seria interviurilor pentru o… leapşă. Una la care am aceptat să particip fără să văd întrebarile. Acu’ dacă tot am acceptat pe neve, zic să şi răspund, doar nu vreți să dau bir cu fugiții! Aşa că citiți, dacă vreți preluați leapşa, nu doare, nu omoară. Luați intrebările ca atare şi răspundeți cum credeți de cuviintă. Nu mă interesează să stiu de la cine şi cum s-a răspândit in lume, probabil că nici pe voi, cert e ca, odată primită şi acceptată, a trebuit onorată.

Iată deci… Leapşa sexuală  acceptată de Comentator amator:

 

Îţi place să faci sex?

Whatt? Pe cine naiba ar interesa aşa ceva? Crezi că de-asta mi-am facut blog, ca să-mi spal chiloții online?

 

Foloseşti măsuri de siguranţă?

La ce? Impotriva unor astfel de intrebări? De obicei tai macaroana doritorului de informații porno. Il trimit la plimbare in fix trei secunde. Cu un alai de injurături.

 

Ce poziţie preferi?

Când il injur pe curios? De obicei in picioare, cu coloana vertebrala dreaptă si cu pumnul gata de atac

 

Cu câte persoane ai făcut sex până acum?

După ce am stabilit poziția (aia cu spatele drept si pumnul strans) , dacă insistă şi nu mă lasă dreac in pace, ii f… o mama de bataie ca la carte. Desi n-a fost nevoie pâna acum. Inseamnă oare că sunt un comentator virgin?

 

Parinţii te-au sfătuit în legătură cu această activitate?

Evident ca da! Mi-au zis să am grijă că pe net intra tot felul de descreierați, lipsiți de cea mai mica urmă de bun-simț, de-ăis care nu se multumesc să citească ce scrii, să interactioneze cu tine normal- nuuuu, ei vor sa afle cu cine ți-o tragi, de cate ori, să le povesteşti de la preludiu pânăla final şi eventual să le faci şi o demonstrație.

 

Cât poţi rezista fără sex?

Păi uite, in momentul ăsta nu mai rezist. Imi doresc să-l prind pe ăla care a pornit leapşa, să-l apuc de ouă şi să-l castrez. Fiindca nu despre asta ar trebui sa vorbim pe bloguri. Cel putin nu pe al meu şi nu despre viața mea sexuala

 

Câte rezişti într-o zi?

Cine eu? Multe. Rezist la caldură, la oboseală, la stres, dar cand mă gândesc la ce cācaturi scriu unii care se mai şi cred bloggeri, nu mai rezist deloc. Şi mă grabesc să-i inştiintez că, la un moment dat, copilul, mama sau sora lor va ajunge la acest căcat. Şi atunci, el, marele inventator de lepşe, va fi privit exact aşa cum e: un căcăcios!

Vrea cineva leapşa?