Moștenire cu păr mov

Iar știri multe în ziare. Cică Oprescu ar candida la primărie, Papa Francisc a spovedit mai mulți tineri in Piața Sfantul Petru, Liviu Dragnea a luat doi ani cu suspendare, în sediul de campanie al lui Piedone se fumează,  soferii Uber vor putea primi bacșiș, Merkel a vizitat o tabără de refugiati din Turcia şi averea lui Prince va ajunge la o prostituată.

Pe bune? La o prostituată?!? De ce? Pai de-aia, ca ”prostituata” îi e sora, dar asta nu-i așa de important, important e că s-a prostituat, a fost dependentă de droguri și e vopsită mov în cap. Dintre toate astea, faptul ca s-a vopsit mov și nu verde, de exemplu, mi se pare cu adevarat o crima. Deși probabil nu asta l-a omorat pe Prince, cu siguranță a avut un impact nimicitor asupra jurnalistilor nostri.  Zice Libertatea: ”Tyka Nelson, care și-a vopsit părul mov, probabil,  în memoria fratelui său, a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce pleca tristă de la crematoriu, unde e ținut trupul neînsuflețit al artistului. Însă a refuzat să vorbească cu jurnaliștii și a plecat în trombă cu mașina.”  Nu v-am zis, părul e de vina! Și mai era si tristă, lua-o-ar… cu părul ei mov cu tot! Dar de ce a plecat in tromba oare?  Io-te şi-n Evz : În ultimii ani, relațiilor celor doi deveniseră foarte strânse, mai ales după ce Tyka a reușit să-și rezolve dependența de cocaină. Ea mărturisea la un moment dat că drogurile au împins-o și spre prostituție pentru că nu avea cu ce să-și crească cei doi fii, Sir Montece Laeil Nelson și President LenNard Laeil Nelson.” Aham, deci prostituată a fost, dar într-un scop nobil.  Mă rog, aproape nobil, că din moment ce nu avea bani de crescut copii pentru ca ii dadea(pe bani) pe droguri, având de crescut un Sir și un Prezident  (lucru ce necesita un buget serios, nu gluma, nefiind vorba de doi copii de duzină), a trebuit s-o faca pe prostituata oleaca. Totuși, din articolul Evz.ro, mi-a placut poza cu împricinata:

sora-prince1-465x390

De mov chiar e mov părul! Stai oleaca!  Io am citit in Libertatea că  și-a vopsit părul mov, probabil,  în memoria fratelui său.  Femeia asta ori are un ritm de crestere al părului fenomenal, ori  Prince a murit mai demult si i s-a mușamalizat o perioada îndelungată moartea. Că doar nu mă mințea tocmai pe mine, cititorul lor înflăcărat, ziarul. Nici vorbă!

Sigur e un mister la mijloc. Dacă-l dezleg, îmi da oare cineva 8 dolari? Ca să-mi cumpar o carte, ceva, și sa nu mai citesc… stiri ?  Nu, o să mai citesc, cu siguranță, doar ca o să trec mai des pe la  Monitorul Expres, care are un articol  mai mult decât decent( în comparație cu celelalte ziare) pe subiectul moștenirea. Doar poza e aceeași.

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aliosa
7 years ago

La Multi Ani de FLORII ! 🙂
https://youtu.be/SJ86YtsjqZ4
Aliosa.
PS !
Te-o chema pe tine ” COMENTATORAMATOR” 🙂
dar daca NU vei comenta si TU la mine 🙁
EU la tine, nu mai comentez nimic,stimate colaborator ………..

darklorelei
7 years ago

Tabloidele … ce sa le cerem?

fata veselă
7 years ago

Ce să zic? Orice știre trebuie să fie bombă la noi. Cu păr mov sau nu. ?