Vizita la medic

Cineva imi povestea, la un moment dat, cum s-a chinuit sa-si repate telefonul spart de copilul din dotare. Care copil, pe rand si in functie de cum ii erau toanele, a spart cam tot ce era de spart prin casa. Si pe la vecini, si cam peste tot pe unde ajungeau cu el.  N-o facea neaparat din rautate, la trei ani e greu sa cataloghezi un copil ca fiind rau. Pur si simplu era fascinat de zgomot. Poc! Zbang! Pleosc!Zdrang! Astepta cuminte ca parintii lui sa adune ramasitele si-apoi isi indrepta atentia spre jucariile lui, pana ii aparea in cale urmatorul obiect ce putea fi transformat in avion, piatra sau ciocan. Saracii parinti, disperati sa-si tot cumpere telefoane, tablete si alte cele, l-au dus pe copil la medic. Si-au luat cu ei si ceva dovezi: ultimul laptop spart, ultimul telefon ramas fara geam si ultimul card de salariu , gol binenteles. al tatalui. In cabinet au expus problema asa cum era ea, cu dovezile pe birou si copilul cu mainile deja bagate in instrumentarul medicului. Dupa ce i-a ascultat, a examinat din ochi copilul un pic alarmat ca este lasat sa faca tot ce vrea, parintii panicati ca n-au nimerit doctorul bun, il auzira vorbind:

-Stati fara grija, se rezolva! Nu trebuie decat sa mergeti la  iTool GSM . Acolo au si service samsung , deci geamul telefonului nu va fi o problema. La fel si pentru laptop, tot la ei mergeti,  si tot acolo si pentru acea carcasa iphone 5 pe care spuneati c-a spart-o copilul. Da-da, va rog sa ma credeti, oamenii astia repara orice, fac  de la reparatii Nokia  pana la reparatii gps ! Lucreaza bine, sunt profesionisti si veti fi multumiti, cu siguranta! Primiti si garantie, asa ca nu aveti de ce sa va temeti. Aparatura dumneavoastra va fi ca si noua!

-Domnule doctor, noi am venit pentru…

– Stati linistiti! Le-a spart frumos, pot fi reparate, deci nu trebuie sa va faceti griji.  Vroiati cumva sa ma intrebati daca repara carduri? Sincer, cred ca nu, dar puteti sa-i intrebati, cine stie…

-?!

-O zi buna sa aveti, imi pare rau ca scurtez vizita dumneavoastra dar mai am un pacient care asteapta. Ah, sper ca nu erati ingrijorati pentru copil, este absolut normal pentru varsta lui, nu are nici o problema. Nu v-ati dat seama ca spartul de ferestre nu mai este la moda ?

logo-itool

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
magic casino
9 years ago

Itཿs really a great and helpful piece of information. I am glad that you shared this
helpful info with us. Please keep us informed like this.
Thanks for sharing.