A fost descoperit inca un trib izolat amazonian

Săptămâna trecută un trib izolat amazonian a avut primul contact cu oamenii civilizaţi în vecinătatea râului Envira de la frontiera dintre Peru şi Brazilia, momentul fiind surprins de camerele de luat vederi. În acest colţ al lumii, potrivit „The Telegraph”, trăiesc cele mai multe grupuri de indigeni care nu au luat contact niciodată cu lumea civilizată….. Triburile amazoniene se deplasează frecvent pentru a se aproviziona cu hrană. Deseori, membrii unui trib pleacă frecvent la distanţe mari pentru a căuta ouă de broască ţestoasă, în special de-a lungul râului Envira. Cu toate acestea, contactul dintre băştinaşi şi oamenii civilizaţi se pare că s-a produs din cauza atacurilor iniţiate de traficanţii de droguri din zonă, notează „The Telegraph”. Sursa:adevarul.ro
Cine_sunt_membrii_tribului_izolat-5a3bb9db24df39b24945e26d5541ee35

Trebuie sa ne mobilizam exemplar, sa-i transformam pe salbaticii astia in oameni civilizati! Pentru ca e inadmisibil, in secolul nostru, sa mai existe asa ceva! Pentru binele lor, normal! Ii putem ajuta fara sa-i mutam din mediul lor natural, ca sa nu socam prea tare oamenii.In primul rand, ii vom filma din toate pozitiile si in ipostaze cat mai detaliate, pentru a ne convinge ca sunt cu adevarat oameni.Daca se scarpina in c… , in urechi sau dupa ceafa, daca scuipa si put a transpiraie, e clar ca sunt.Si trecem la treaba. Le construim un supermarket, sa aiba de unde-si procura alimente. Le bagam doua-trei promotii ca sa incurajam consumul, normal. Si aducem si doi popi,un doctor si doua asistente sexi ca sa-i incurajam sa accepte controale medicale regulate.Daca-s sanatosi tun, putem face niscai experiente pe ei, daca au sanatatea subreda , ii tratam , ca sa avem pe cine civiliza! Facem un bar langa magazinu’ ala mare, cu bautura fina si ceva manele, le tragem in fiecare coliba cablu si internet, sa se puna la curent cu ce se intampla in lume,mai facem si un mall, cu branduri renumite, ca sa se poata imbraca dupa ultima moda, plus ca tre’ sa-i invatam cu mec-uri si fast-food-uri si cola…Pfff, avem o gramada de treaba, sa speram ca sunt receptivi si cu dorinta de a se da pe brazda, ca altfel o s-avem de furca cu ei, cand o veni vremea sa colectam de la ei taxele si impozitele si penalizarile si chiriile… . Ca doar n-o sa trecem cu vederea ca au stat ascunsi in padure atatia ani si au fraudat prin neplata statul cu zeci si sute de miliono-miliarde … .Ehhh, vedem noi cum facem, important e sa-i civilizam!

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
july
9 years ago

:))) stai intai sa rad bine si apoi sa spun,,vai de ei !”

july
9 years ago

Nu cred ca vor trai sa planga, sa rada nici atat !

july
9 years ago

Paai, sa traiasca ei atatia ani fara haine de la Bote, sa nu aiba parte de beneficiile capitalismului, si isi faca de cap in jungla ?! Bine le-a facut ca i-a gasit, salbatici !

july
9 years ago

eu i-as trimite si pe toti politicienii, circari mai talentati ca ei nu vor gasi :)))

july
9 years ago

fara toti cei insirati de noi am fi ca cei descoperiti acum in jungla, ,,necivilizati” 😀

july
9 years ago

E cireasa de pe tort ! :)))
,,Floarea cea vestita” a rasaritului in politica, parafrazand un vers celebru 😀 .

july
9 years ago

i-o dam si pe EBA cu el sa-i alfabetizeze 😀

july
9 years ago

civilizatii i-ar da si discipolii, o dam pe Nuti si Macovei la pachet cu Eba, si un bonus sa nu se plictiseasca il trimitem si pe Crin :)))

july
9 years ago

vrei sa moara leii otraviti ? 🙄
zic sa-i puna la conservat pentru dusmani :)))

july
9 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=8YyAabBBKSk
Sa ai o zi minunata, draga mea !

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Să fie într-un ceas bun!
Vin fără pălărie, vrei să pornim într-acolo? 🙂

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Deja am o geantă plină cu toate cele expirate! Le folosim pe acelea întâi!
Bună dimineațAAA!
Eu zic să ne dăm drept zeități locale! Ni se vor aduce ofrande, vom fi adulate…

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Perfect! Mai bine nici nu se putea, Bosumflăceala Voastră! Ai hamac? Cred că îți imaginezi că vom lenevi o grămadă!
Pregătește-ți ceva strălucitor, cum ar fi o cutie de Cola în care să punem carbid! Trebuie să intrăm spectaculos, cu sunete și lumină.

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Strălucirea fără BUM! e inofensivă, inutilă și chiar păguboasă. Ne vor servi cu legume la primul prânz! :)))

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Am adus bagajele pe blogul meu! Să vii să-ți alegi ce-ți place! :))

ricamihai13
9 years ago

au mai rămas câteva suflete pe lumea asta fără taxe și impozite … nasol e că nu se pot bucura de asta necunoscând noțiunile ……:)

Zorin Diaconescu
9 years ago

Ei vor (să fie civilizaţi)?

trackback

[…] călătoresc pe Amazon cu prietena mea Comentatoramator! Vom civiliza un trib căruia i-am devenit zeități: Zeița cu pălărie și Spiritul Bosumflat! […]

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Multumesc, mi-ai făcut dimineața frumoasă! Acum am eu nevoie de un trib să îmi care niște țiglă! Hahahahahah!

La Fee Blanche - Contesa de Chou-Fleur

Hahahahahahaha! Am găsit două mii de țigle, dar trebuie să le încarc cu multe ajutoare! Magia nu-mi slujește la nimic! Baftă! Si tie!