Fie din ura, fie din dusmanie…

„A venit fata acasa si mi-a zis ca i-a pus mana pe piept. Nu din greseala, i-a bagat mana in sani si a intrebat-o daca ii place. Si ea a zis nu, mi-e frica. Fata tremura si acum”, povesteste mama uneia dintre copile.
”Sunt acuzatii absolut nefondate, lipsite de dovezi, niste aberatii. Va dati seama, sunt preot de 18 ani, am spovedit zeci, sute de fete, de adolescente si nu a fost niciodata niciun fel de problema. Probabil e o razbunare, nu stiu, o invidie, probabil ura personala. Va pot spune cu mana pe inima si in fata lui Dumnezeu ca nu am nicio vina”, sustine Doru Mihai Cozma, preot paroh.
„Am auzit si noi la biserica, vorbeste tot satul. Nu iese fum fara foc, ceva a fost”, crede o localnica.
„Am auzit, cu tinerii astia nu se stie niciodata. Parintele e bun si gospodar”, afirma alta.
„Nu am avut nicio plangere la adresa parintelui. Noi credem ca sunt niste inventii, fie din ura, fie din dusmanie”, declara Florin Chirila, consilier la Mitropolia Moldovei si Bucovinei.
„Au fost facute doua plangeri. Facem cercetari pentru a stabili faptele”, explica la randul ei Anca Vajaiac, purtator de cuvant IPJ Iasi. Sursa: Stirileprotv.ro

Cum dusmania nu-i acelasi lucru cu ura, nu s-a facut nici o plangere dar exista doua, se fac ceva cercetari dar concluzia nu va fi trasa, preotul mangaietor de suflete adapostite intre sani de adolescente va fi, probabil, mutat la o alta parohie, nu dat afara asa cum ar merita.Nu va fi dat afara din cauza ca e om gospodar, pipaitor, si n-are nici o vina! Vinovate sunt fetele tinere(cele de 14 ani,nu mai mari) cu sani frumosi ,care vin la biserica duminica si-l fac pe bietul preot sa scoata fum! Fara foc! Doar fum. Sau o fi fost fumu’ de la lumanarile aprinse ?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
strainisicalatori
9 years ago

e interesant, dar a fost ceva ori nu a fost numai povesti.. cine mai stie azi adevarul?

racoltapetru6
9 years ago

Azi nu poți să ai încredere decât în înregistrările audio și video. Cuvântul omului s-a devalorizat mult și, în timp ce unii dintre noi sunt suspicioși pe oricine, alții se lasă manipulați cu ușurință.

iulicika
9 years ago

Ptiu, drace!

july
9 years ago

Asta face diferenta intre popi si preoti, primii isi tin enoriasii in frica de pacat, diavol, iad, si conditioneaza totul, ceilalti sunt oameni simpli, si sunt model in comunitatile lor, un sprijin spiritual .

succesulpe
9 years ago

Putini sunt cei cu har .