A crezut că va avea parte de o cursă normală atunci când a “pescuit-o” pe Ruby (Ana Claudia Grigore pe numele ei real), din apropierea Centrului Vechi al Capitalei, dar s-a înşelat amarnic! Un taximetrist nu va uita momentele petrecute cu a sa clientă marca VIP. “S-a urcat în maşină pe trei cărări, pe bancheta din spate, căci era beată. Am recunoscut- o imediat după fizionomie şi după tatuaje. Mi-a spus chiar ea că e cântăreaţă, apoi mi-a cerut voie să-şi urce picioarele pe spătarul scaunului din faţă. Ce era să fac… am acceptat. Dar a fost un coşmar, mi-a împuţit maşina. Picioarele ei miroseau tare. Apoi, a scos din geantă nişte haine, şi-a dat jos de pe ea ce avea şi s-a schimbat acolo, pe banchetă! Duhneau şi alea a fum, era un miros insuportabil. La destinaţie mi-a plătit cursa şi a luat-o o prietenă. A trebuit să aerisesc după ea”, ne-a povestit taximetristul, revoltat.

De altfel, istorisirea lui nici că mai miră pe cineva. Recent, Ruby a postat pe Facebook o poză (foto jos) în care avea tălpile murdare. “Să te speli şi tu pe picioare”, “Ai aluniţe în talpă? Ha-ha-ha!”, au taxat-o imediat fanii.
Sursa: Libertatea.ro

 

Si cand a stins lumina, nu i-a mai aratat nimeni calea spre igiena corporala.Ori n-a mai nimerit gelul de dus.Ori odata cu lumina, i s-a oprit si apa… . Sau Ruby a noastra militeaza pentru economisirea apei menajere, avand in vedere faptul ca resursele Terrei sunt limitate? Ma intreb daca nu cumva urmatorul ei hit se va numi ”Inchide ochii,astupa-ti nasul” . Ce ti-e si cu vedetele astea… De ce naiba si-a ridicat picioarele? Din obisnuinta, probabil… . Doar stiti ca in show-biz-ul nostru ai mai mult succes daca stai cu ele pe sus ! 👿