Inca o banca in Romania -Banca de chei

Îţi rătăceşti des cheile, le pierzi sau ai avut ghinionul să-ţi fie furate? Atunci înseamnă că s-ar putea să-ţi fie de folos serviciile oferite de prima bancă de chei din România, deschisă astăzi în Capitală. “Funcţionarii” îţi pun bine la păstrare cheile de rezervă ale casei sau ale maşinii şi, în cazul în care ai neşansa să rămâi pe dinafară, te scot imediat din încurcătură. Un abonament costă 150 de lei pe an pentru cheile de la casă sau 250 de lei pentru cheile locuinţei şi pentru cele ale maşinii. “Preţul este de trei ori mai mic decât spargerea şi înlocuirea unei yale”, a precizat Irina Caraivan, una dintre iniţiatoarele proiectului. Banca are şi o politică de siguranţă. “Locul unde sunt depozitate cheile este securizat mecanic şi electronic. Iar noi nu cerem niciodată adresa abonatului. Livrările cheilor de rezervă se fac într-un loc propus chiar de el, dar niciodată în faţa uşii casei lui”, a mai spus Irina. “Funcţionarii” spun că te pot scoate din încurcătură în cel mult două ore de la primirea apelului, garantând că nu te lasă să stai mult în drum. În momentul în care depun cheile în depozit, clienţii primesc un sigiliu unic, iar identificarea lor se face cu ajutorul CNPului şi al unor întrebări de siguranţă.
Sursa: Libertatea.ro

RTEmagicC_sg

Traim se pare, intr-o lume din ce in ce mai nesigura ; deaceea simtim nevoia sa punem la adapost de raufacatori sau nesansa bunurile materiale sau lucrurile care ni se par vitale pentru a ne face scurta noastra existenta cat mai far-de-incidente. Nu ne mai lasam la indemana destinului , am invatat cu totii ca paza buna trece primejdia rea. Si ne ducem agoniseala sau ce ni se pare mai important la banca .Avem banci pentru bani , pentru valori,de date, de sperma, de ovule , de celule stem, de tesut uman; acum avem si pentru chei. De ce nu? Chei de pe la usi, binenteles.Pentru cei care au usi. Ce urmeaza? Am auzit un zvon ca s-ar pune bazele unei banci pentru pastrarea amintirilor; doar a celor frumoase ; ca sa nu mai umblam cu ele dupa noi. sa nu le pierdem sau sa ne fie furate . Daca as sti cum , personal, as face o banca pentru pastrarea prieteniei dintre oameni . Si una pentru pastrarea sinceritatii. O alta pentru pastrarea puritatii. Si una maaaare pentru pastrarea compasiunii. De ce sa vrem sa pastram materialul, cand cel mai adesea pierdem ceea ce nu poate fi cumparat cu banii din banca? Va invit sa va deschideti propria banca, in care sa pastrati tot binele si bunatatea cu care v-ati nascut !

PS/ Va invit sa lasati un comentariu .Mi-ar face placere sa intrati in joc. Ce anume ati vrea sa pastrati (cu exceptia banilor si actelor) intr-o banca?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lulu
11 years ago

Sa-mi pastrez sufletul de copil inainte sa fie rapit cu totul de anii care trec si inevitabil mi-l rapeste putin cate putin. Sa stea acolo si sa creasca, ca o dobanda :D.

Dan (Diana şi Dan)
11 years ago

Ar fi interesant de aflat cine sunt persoanele aflate în spatele acestei iniţiative. Ar fi mişto să se descopere că e o grupare de interlopi sătui să spargă broaşte de chei sau yale pentru a intra la „cumpărături” în casele oamenilor… 😀
Referitor la jocul propus de tine, mă declar adept al teoriei conform căreia, pentru tot răul din lume (din punct de vedere economic, vorbesc) se fac vinovate băncile. Astfel că resping ideea de „bancă”, de orice natură ar fi ea. Unicul lor scop este acela de a prosti mari mase de oameni, în folosul unei minorităţi.

Mala Teaha
11 years ago

Mai, nu-i rau insa cu provincia cum ramine ???

Cristi M.
11 years ago

Clar in primul rand mi-ar place sa pastrez intr-un loc toate amintirile, dar si toate sentimentele frumoase (prietenie,iubire)…

danaiana
11 years ago

Doar amintirile…

lafeeblanche
11 years ago

ӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ•
(¯`´♥(¯`´♥.¸________ღ☆ღ_________ ¸.♥´´¯)
☆ ▓▒░ Cele mai tandre sentimente!!! ☆ ░▒▓ ☆
(_¸.♥(_¸.♥´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ☆ღ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´♥.¸_)
ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ•°*”ᵃˡᵖᶤ°•.ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ•

lafeeblanche
11 years ago

Ooo, multumesc! Ce simplu a fost. Venisem la banca, asa, cu o strangere de inima, ca atunci cant te duci sa te operezi de suflet….
Ooo, multumesc! Taxe? Dobanzi?

lafeeblanche
11 years ago

Catre Banca Tandrelor Sentimente,
Stimate Domnule Comentatoramator,
Va multumesc pentru serviciile oferite, pentru promptitudine si profesionalism. Va felicit! Anexez prezentei scrisori de multumire pupicii mei cu sclipici!
La Fee Blanche, Contesa de Chou-Fleur

lafeeblanche
11 years ago

Hhahaahh!
As avea nevoie si de un ajutor de cititor de compuneri! Multumesc! Cling!

Popateapa
11 years ago

Mai lasă si un comentariu la articolele mele. 🙂 Merci
Web Page URL: http://comentatoramator.wordpress.com/
The Page Rank:

1/10
(the page rank value is 1 from 10 possible points)

Angela...salvata prin HAR

Sincer fara sa fiu sceptica nu mai cred nimic cand e vorba de Romania si deci aleg a doua varianta care chiar mi-a placut-o mult 🙂
Ps.Mersi si de vizite pe blog .

Angela...salvata prin HAR

Cu placere 🙂
Da, nimic nu-i la voia intamplarii 🙂
Acum am trimis pe Mess „Cand viata te tranteste la pamant ,tu intoarce-te si priveste cerul si stralucirea stelelor 🙂