21.12.2012 , ora 9.00 : Înca n-a venit sfarsitul lumii

M-am pregătit, mi-am asteptat sfârsitul precum porcul ziua Ignatului … si nimic! N-am murit înca. N-am simtit niciun cutremur și nici vreo alta calamitate nu s-a produs în jurul meu. Știu sigur, pentru că m-am uitat pe geam și blocul de vis-a-vis era în picioare. O vecină  îmi spusese că doar oamenii răi vor ”pleca” iar cei buni vor supraviețui pe 21. Înseamnă că eu fac parte din a doua categorie. Mă mir, eram sigură că, la cât de afurisită sunt voi fi cap de serie la prima . De-aia îmi și pregatisem psihicul.

Înseamnă  că Pantelimonul e plin de oameni buni la suflet și faptă, din moment ce toate blocurile sunt la locul lor, mașinile sunt în parcare, doi vecini se ceartă de mama focului pe palier din cauză de întreținere mare. Sunt și oameni  pe stradă, la fel de grăbiți și înfofoliți ca și ieri. Zapada e la locul ei. Autobuzul 101 circula pe o linie a dracului de nesimțită, vine o mașina la 40 de minute; probabil că le-am judecat greșit pe bietele autobuze, sunt și ele bune. Internetul imi merge, la telefon am semnal… . Buna e și pisica care mi se încolacește în brațe, deși mi se pare un pic suspect că e așa iubareață cu noaptea-n cap. Probabil ca e și ea mulțumită că a ocolit-o sfârșitul.

M-am grăbit, oare, cu trasul concluziilor? Poate vine mai tarziu !?!  Dacă vine când sunt la serviciu? Acolo e plin de oameni răi, care vor să muncești non-stop, fără pauză, fără greșeală. Nu mi-au dat nici o primă anul ăsta, de ce să mă găsească sfârșitul printre ei? Eu, bună cum sunt, nu merit să mor din cauza că m-a prins cutremurul sau ce-o fi într-o cladire plină de invidioși, nervoși și diabolici .

Ce mă fac? Mai bine stau acasă și-l aștept. Da, asa o sa fac! Mă închid în casa  și pun un afiș pe ușă: ”Nu deranja decât dacă ești Sfărșitul! ”

67296_512161392147733_1157667442_n

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabela
11 years ago

Awwwwwwwww.
Ai pisica
poza si te credem ! :))

Isabela
11 years ago

ok ok 😀

Isabela
11 years ago

vaiiiiii
ce onoare :”>
mersiiiiiiiii
e asa dragutaaaa
<3

alinfazakas
11 years ago

ai rabdare, mai avem timp sa murim pana diseara 🙂

Lulu
11 years ago
Reply to  alinfazakas

sau pe 23, sau pe 25 … 😀 se tot schimba ziua, din cate citesc eu de doua zile

Lulu
11 years ago

:-))))))

Diana şi Dan
11 years ago

Conform ultimelor calcule, calendarul după care ne ghidăm este o idee greşit. Nu intru în detalii de ordin matematic dar se pare că, astronomic, ziua în plus care se adaugă în anii bisecţi nu ar avea 24 de ore ci doar vreo 23 de ore şi ceva. Ar rezulta în felul acesta că suntem „înainte” cu vreo două zile deeeeeci, sfârşitul lumii s-a amânat pentru data de 23. 😀 Nu aruncaţi conservele !

Lulu
11 years ago
Reply to  Diana şi Dan

asta am citit si eu. nu-i destul cate emotii am avut aseara si cate am si in momentul de fata… voi avea si pe 22 seara, 23 toata ziua…
Azi merg sa vad Vaticanul si din cate imi amintesc eu in filmul 2012, au aratat cum vine sfarsitul la Roma :((

Lulu
11 years ago

Am vazut Vaticanul si nimic nu s-a intamplat! Toate bune de aici! pe acolo toata lumea este in regula? 😀

Diana şi Dan
11 years ago
Reply to  Lulu

Dacă eşti tu acolo, sigur se amână până după ce pleci. Oamenilor cu suflet bun nu li se întâmplă nimic rău 😉

Lulu
11 years ago
Reply to  Diana şi Dan

Ce draguuut! 😛

Cristian LISANDRU
11 years ago

Din partea mea şi a Geaninei, toate gândurile bune pentru tine şi pentru familie, Crăciun Fericit şi Sărbători Fericite alături de cei dragi! Să ne recitim cu bine în 2013!

rolia2012
11 years ago

Din Maramureş doar gânduri de bine… eu am de gând să povestesc nepoţilor, peste ani, cum mi-am petrecut ” sfârşitul lumii” :). Sărbători Fericite alături de cei dragi…

COSTELUS12
COSTELUS12
11 years ago

NU VA MAI LUIATI DUPA PROSTII

sfarsitul lumii
sfarsitul lumii
11 years ago

nu voi veni niciodata

Mihaela C.P.
11 years ago

:)) Mi-a placut postarea. Deci nu ai mers la serviciu, nu?

nirvanadream
11 years ago

Haha…Nu va veni sfarsitul asa cum vi s-a spus prin toate canalele mass-media. E vorba doar de o trecere intr-o alta dimensiune spirituala, datorata alinierii intr-un mare fel a planetelor cu centrul galactic….etc.etc…Dar stiu, e greu de crezut ceea ce nu putem vedea cu ochii nostri…Mai bine, nu ma luati in seama ! Vorbesc prostii. Sarbatori fericite !

mihaelarodica
11 years ago

Articolul tau e un motiv pentru mine sa-mi pun niste intrebari ,pe care ti le adresez si tie:

Si daca ….numai daca….ar veni maine sfarsitul lumii ce regreti ca nu ai facut …., ?

Ce alegeri diferite ai face…daca ti s-ar da sansa sa o iei de la capat cu tot ce sti acum…?

mihaelarodica
11 years ago

Sa inteleg ca vrei sa repeti experienta „regret” ” intr-o eventuala luare de la capat” ?