Black Friday a fost intr-adevar o zi neagra pentru cei care nu au apucat sa mai prinda cate ceva redus. Inca de la primele ore ale diminetii, sute de ameni au dat iama in magazine. 

Dimineata a fost una agitata pentru retaileri. Romanii au mancat “reduceri” pe paine, la micul dejun, iar stocurile s-au golit rapid. Pe de alta parte, unii cumparatori sustin ca au descoperit multe reduceri umflate.

Pretul din care s-a taiat la cateva produse, a fost mai mare, spun oamenii, decat cel de acum cateva saptamani. “Urmeam un produs anume, dar vad ca e la fel ca inainte chiar si redus”, a declarat un client.

Si alti clienti s-au plans: “Referitor la Boxele despre care se pretinde ca sunt la reducere de 42%, eu am achizitionat saptamana trecuta acele boxe la pretul de 170. In nici un caz acele boxe nu sunt acum 300 lei – Radu”

“In primele 10-15 minute s-au epuizat stocurile la cateva produse (concluzia logica – au fost 5-10 maxim). E o parodie! Eu unul o sa ma feresc de aceasta parodie in stil romanesc numita “BLACK FRIDAY” !! Nu are absolut nimic de a face cu ceea ce este peste ocean – Ionut”

In zapaceala creata exista insa multi oameni fericiti. Au plecat acasa cu produsele pe care le vanau de ceva timp. Dupa o zi ca aceasta, retailerii vor trage linie: “Peste 100 de mii de produse vandute, adica 70 de mii de clienti”, a declarat Iulian Stanciu, director general eMag.ro“Nu ne asteptam la un aflux asa de mare de clienti…”, spune Mihai Patrascu, directorul EvoMag.ro.                       Yoda.ro

Retailerii au fost luati prin surprindere,deci, de valul de clienti,iar cumparatorii au fost surprinsi de preturi ,de cozi si de bulibaseala… .In general,romanii sunt luati prin surprindere,fie ca e vorba de Black Friday, de vreo zi de miercuri sau de vremea rea.Urmeaza,in curand,Marea Surprindere A Romanilor La Aflarea Rezultatelor La Alegeri , Marea Taiere Din Pensii Din Cauza Numarului Mare De Someri Care Ne-a Luat Prin Surprindere si imediat dupa asta ,Marea Deszapezire Din Nametii Care Ne-au Luat Prin Surprindere. Suntem o natiune de surprinsi,surprinzatori si surprinse.Unii surprinsi luand mita, altii surprinsi la furat,altii surprinsi ca nu le ajunge salariul,altii surprinsi ca nu au ce manca sau unde sta. Surprinsele sunt in general cele mai surprinse dintre surprinsi,femeile fiind mai surprinse de felul lor.Daca sunteti surprinsi ca ati fost surprinsi citind acest articol,nu-i nimic,calmati-va,n-am vrut sa va surprind,dar am fost cam surprinsa si eu de acest Black Friday.Nimeni nu se astepta ca aceasta zi sa fie ca in alte tari,totusi,romanii au ramas surprinsi si de data asta… . Surprinzatoare Romanie, te iubesc,desi  uneori  imi vine sa divortez de tine prin surprindere!