Israela Vodovoz vrea să devină mamă și cum are 71 de ani s-a gândit că cel mai bine ar fi să adopte un copil sau poate chiar doi.

“Nu am probleme de sănătate, dar sunt 85.000 de copii orfani în țara asta și cred că ar trebui să li se dreptul la o viață normală, lângă oameni care vor să le ofere căldura și liniștea unei familii. Nu contează sexul copilului, nu suntem egoiști să ne gândim că vrem noi fată sau băiat. Poate o să avem și o fată și un băiat”, a declarat Israela în cadrul emisiunii Poveștiri Adevărate de la Acasă Tv.

Israela Vodovoz, în vârstă de 71 ani, este una dintre cele mai bogate femei de afaceri din țara noastră, având o avere estimată la 50 de milioane de euro. Ea a intrat în atenția presei, în 2008, după ce s-a căsătorit cu Liviu Arnăutu, un bărbat cu 30 de ani mai tânăr.                                                            Ziarul Libertatea

NO COMMENT!

Nu am comentat, desi am ceva de spus, pot incepe cu cateva injuraturi ,pot apoi continua cu ceva apelative mai putin magulitoare la adresa ambilor protagonisti… ma abtin insa.Nu ma pot abtine insa sa ma intreb pe mine:daca mi-ar sta in putere,le-as da celor doi un copil? Dar cine sunt eu sa hotarasc daca ar trebui sau nu sa aiba ei copii ?

Daca are cineva vreun comentariu,sa-l faca..

Imagine