“Eu stau intr-un apartament inchiriat, nu cumparat. L-am inchiriat in mare graba, trebuia sa ma mut repede intr-o locuinta a mea. Era zugravit, mai trebuia doar sa-l mobilez. Sper ca vecinii sa fie bucurosi de noua vecina. Presa a tot stat pe aici si i-a mai deranjat pe cei din bloc, dar in rest, ne intelegem bine. Multe din aceste apartamente sunt goale deoarece proprietarii sunt plecati sa munceasca afara.”
“Am cumparat mobila din Roman si am fost surprinsa sa constat ca in magazinele din Roman gasesti tot ce iti trebuie”
“O sa-i propun sotului meu sa se mute la Roman. El are multi prieteni aici. Activitatea mea presupune acum si multa deplasare in teritoriu. Doi oameni pot sta comod in acest apartament cu trei camere. Si in Bucuresti tot un apartament cu trei camere avem. O sa invit oamenii din Roman care vor sa bea un ceai fierbinte sa vina la mine.”.
”In Roman chiriile sunt mult mai ieftine ca in Bucuresti. Romascanii sunt oameni onesti si primitori, nu mi-au luat mai multi bani decat in mod obisnuit”
Elena Udrea

Deci,dragi romani,s-a mutat Elena la Roman.Si candideaza de-acolo… .Bine gandita treaba,dupa parerea mea,sotul ei are multi prieteni acolo,locuitorii orasului,cei care au mai ramas(vreo cinci,ca restul au plecat in lumea larga sa-si castige o paine),nu o jecmanesc la chirie,in magazine gaseste tot ce-i trebuie(?!?) mai ales ceai pentru alegatori(la Bucuresti nu prea mai tine cu invitatia la ceai),mai pune un biscuite si-o galeata si a castigat alegerile! E o reteta deja testata de altii,da roade in politica,asa ca,de ce nu? Roman pare a fi raiul Udrelor. Mandatul trece insa,repede.Incerc sa-i ghicesc urmatorul domiciliu de candidat.Stiu!!! Dumesti-Hunedoara! Are 11 lociutori,toti peste 70 de ani,satul nu are curent electric si nici magazine unde sa gasesti tot ce vrei.Este locatia perfecta pentru doamna Udrea.O vor vota sigur!